Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, ki vam omogočajo bolj prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe splentega mesta se strinjate z njihovo uporabo. - Pogoji poslovanja OK

SPREJ HLADILNI OVIJAČ JUVI 400 ML

6.90
Na zalogi
+

Sprej za odvijanje zarjavelih vijakov, matic, ključavnic in tečajev. Maže in ščiti. Hladi do -40C. Prodira skozi korodirane in zmrznjene dele. Vsebina: 400ml.

Visoko zmogljiv lubrikant za lažje odvijanje zarjavelih matic, vijakov in drugih izdelkov iz vijačnega programa. Zaradi svoje posebne lastnosti omogoča odvijanje močno zarjavelih elementov na mestih, kjer prodirajoče olje sicer ne deluje. Podmaže in preprečuje rjavenje vzmeti, odprtih verig, zobnikov, tečajev, ključavnic itn.

Sprej ima oster hladilni učinek na podlago. Hladi do -40C. Na spoju ustvari mikroskopske razpoke, ki zavirajo rjo. Odvija zarjavele vijake, matice, ključavnice in tečaje. Maže in ščiti. Prodira skozi korodirane in zmrznjene dele. Raztaplja rjo in izpodriva vlago. Preprečuje nadaljnje širjenje korozije. Ni agresiven na večino materialov in pusti zaščitni film. Vsebuje drobne grafitne delce.

Ne najdem nobenih objav

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Napiši mnenje
Hitra in skrbna dostava

Blago boste prejeli v roku 5 delovnih dni

Kvalitetni artikli

V ponudbi imamo izdelke preverjene kvalitete

Možnost vračila

Vam artikel ni všeč? Brez problema ga lahko vrnete